sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viimeaikojen kuulumisia

Pian Fridan viimeisen matkan jälkeen saimme vähäksi aikaa eloa ja iloa perheeseen. Siron lapsukainen Zorro tuli ilahduttamaan meitä kolmen viikon ajaksi. Käytin Zorroa ensin Alavudella erikoisnäyttelyssä, missä Zorro tuli junnu-uroksissa kolmanneksi! Hieno tulos hyrräävältä ja pörräävältä ADHD-nuorelta! Juhannuksena kävimme Lapissa lomailemassa ja samalla osallistuimme Rovaniemen juhannusnäyttelyyn. Tälläkin kertaa tuloksena erinomainen kannustavan arvostelun kera. Nyt Zorro osasi ottaa jo rauhallisemmin näyttelypaikalla ja lopulta se jopa veti sikeitä häkissään!

Heinäkuun 17. päivä Siro vietti 6-vuotissyntymäpäiviään. Siro alkaa siis olla jo keski-ikäinen koira. Ikävuosien myötä Siro on alkanut lihomaan entistä helpommin, vaikka lenkkeilyn määrä on pysynyt samana. Senpä takia Siro saikin aloittaa laihdutuskuurin kesällä ja on nyt laihtunut ihan mukavasti. Tavoitteena olisi saada pidettyä paino kurissa jatkossakin.

Eilen Siro kävi pyörähtämässä pitkästä aikaa näyttelykehässä. Siro oli aloittanut sopivasti juoksun, joten vähän jännitti miten se jaksaa keskittyä esiintymiseen. Hyvin se kuitenkin sujui vanhalta konkarilta: tuloksena VSP. Siro myös ennätti rakastua palavasti ROP-urokseen, ja veikkaan, että tunne oli molemminpuolinen.

Suunnitelmissa on käydä kolmen viikon päästä Rovaniemen ryhmänäyttelyssä. Siro on kuin kotonaan näyttelypaikalla ja osaa esiintyä harjoittelemattakin, niin eiköhän me jatkossakin aina silloin tällöin pyörähdetä jossain lähinäyttelyissä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Siro!
Miten rakkaussuhde kehittyy?

Eliisa kirjoitti...

Veikkaan, että tunne laimeni heti, kun uros häipyi näköpiiristä. Tai hajupiiristä, jos tarkkoja ollaan :) Kylläpä se Siro kohta taas unohtaa moiset kotkotukset moneksi kuukaudeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Se luonto, se luonto;)